Facebook account တွေ complete Remove လုပ်ခြင်း April 2, 2023 Posted by Nay Paing How to, Technology Facebook account နဲ့ messenger ကို clear data လုပ်ရုံနဲ့ save ထားတဲ့ အကောင့်တွေ မပျောက်သွားပါ။ မလိုချင်တဲ့အကောင့်တွေကို လုံးဝ ဖျက်ပျက်ရင် setting ထဲက remove လုပ်ရမှာ ဖြစ်ပါတယ် setting ထဲက accountd & sync ကို သွားပါ ဖျက်ချင်သော account facebook or messenger ကိုရွေးပါ ဖျက်ချင်သော အကောင့်ကို ရွေးပါ id မသိဘူးဆိုရင် facebook ဖွင့်ပြီး ပုံပါအတိုင်းကြည့်ပါ Menu နှိပ်ပြီး remove လုပ်ပါ တူတူကြည့်နေသူ: 521 521 ဦး Tags: complete remove facebookfacebook accountremove facebook accmountremove messenger account Share 0